Kiitos että hyväksyit evästeet.

Nyt voit piilottaa tämän viestin tai oppia lisää "evästeitä"

Finland

TIETOSUOJASELOSTE

Hyvä Zoetis Finland Oy:n nettipalvelun käyttäjä

Zoetis Finland Oy (“Zoetis”) hallinnoi www.zoetis.fi -sivustoa. Sivuston hallinnoinnin osana Zoetis kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi tarjotakseen sinulle sivuston sekä siihen liittyvät palvelut ja käyttäjien kysymyksiin vastaamiseen. Käyttäjien henkilötietoja käsitellään ja käytetään vain näihin tarkoituksiin.

Keräämämme henkilötiedot

Käyttäjistä kerätyt tiedot ja henkilötietojesi käsittelyn tarkoitus

Zoetis kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi vain silloin kun sitä edellytetään ja kun siihen on perusteltu syy sekä silloin, kun se on tarpeen sivustolle yksilöllisesti räätälöityjen tarjousten ja sisältöjen tuottamiseksi, www.zoetis.fi -sivuston käyttäjänä sinun ja Zoetiksen välisen sopimussuhteen säilyttämiseksi ja muuttamiseksi, verkkopalveluiden tarjoamiseksi tai tarpeen mukaan käytön ja käytöstä laskuttamisen mahdollistamiseksi (käyttö- ja laskutustiedot). Lisäksi Zoetis kerää, käsittelee ja käyttää käyttäjien www.zoetis.fi -sivustolla antamia henkilötietoja vastatakseen pyyntöihin, vastaan-ottaakseen ilmoituksia Zoetiksen valmisteiden sivuvaikutuksista sekä tarjotakseen tietoa tuotteistaan, tai mikäli www.zoetis.fi -sivuston kautta on tehty mikä tahansa hakemus, tällaisen hakemuksen käsittelemiseksi. Tietoja on mahdollista luovuttaa myös tilaamalla Zoetiksen uutiskirje, joka toimitetaan tilaajan henkilötietojen käytön ja käsittelyn perusteella. Mikäli olet valinnut tilata Zoetiksen uutiskirjeen, sinulla on milloin tahansa mahdollisuus lopettaa tilaus käyttämällä jokaisessa uutiskirjeessä olevaa peruutuslinkkiä (unsubscribe link).

Henkilötiedot, joita Zoetis kerää, käsittelee ja käyttää, ovat esimerkiksi nimi, titteli ja yhteystiedot. Ilmoitamme rekisteröitymissivulla selvästi, mitkä tiedoista ovat rekisteröitymisen kannalta välttämättömiä ja mitkä puolestaan vapaaehtoisia annettavaksi oman harkintasi mukaan. Lisäksi keräämme ja käsittelemme seurantatietoja evästeiden tai muiden vastaavien tietojen, kuten tietokoneesi IP-osoitteen; käyttämäsi internet-selaimen; edellisen sivuston, jolta siirryit sivustollemme; sivustomme osiot, joilla vierailit; sekä päivämäärän, ajan ja sivustolla vierailun keston. Tietojen keräyksen, käsittelyn ja käytön tarkoitus on nettisivustolla vierailun tekninen toteuttaminen ja www.zoetis.fi - sivuston sisällön kysynnänmukainen tarjoaminen.

Tiedon jakaminen kolmansien osapuolien kanssa ja siirtäminen muihin maihin

Kun käytät www.zoetis.fi -sivustoa henkilötietojasi, voidaan jakaa kolmannen tahon edustajille, myyjille tai liikekumppaneille, jotka voivat olla sijoittuneena joko Euroopan unionin alueelle (EU), Euroopan talousalueelle (ETA) tai maahan, joka sijaitsee EU:n tai ETA:n ulkopuolella ja jolla ei ole vastaavaa tietosuojalainsäädäntöä kuin Suomessa ja Euroopassa. Me edellytämme tällaisten toimijoiden noudattavan tietosuojakäytäntö-jämme sekä rajoittavan henkilötietoihin pääsyn ainoastaan velvoitteittensa puolesta välttämättömiin tarkoituksiin. Lisäksi edellytämme, että saatuja tietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin Zoetista kohtaan olevien velvoitteiden täyttämiseen. Zoetis takaa, että tietosuojan ja tietoturvan taso on EU:n tietosuojalainsäädännön edellyttämällä tavalla asianmukaisesti varmistettu esimerkiksi käyttämällä asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, turvallisuusohjeita ja -sääntöjä sekä sopimus-velvoitteita. Mikäli tarpeen, solmimme EU:n mallilausekkeiden mukaiset tietojenkäsittelysopimukset.

Evästeiden ja muiden seurantatyökalujen käyttö

Evästeet, lokitiedostot ja verkkojäljitteet (Web Beacons) ovat tekniikoita, joita Zoetiksen sivusto käyttää tunnistaakseen käyttäjän tämän liikkuessa sivustollamme. Selaimesi sallii meidän sijoittavan tietoja tietokoneesi kovalevylle (istuntokohtaiset tunnisteet ja/tai pysyvät evästeet), jotka tunnistavat käyttämäsi tietokoneen. Voimme käyttää evästeitä sivustomme personointiin sekä seurataksemme, kuinka käytät Zoetiksen eri sivustoja.

Nettiselaimesi asetukset voidaan määrittää siten, että voit kontrolloida evästeiden käytön hyväksymistä ja estämistä, tai siten, että saat joka kerta ilmoituksen, kun eväste lähetetään sinulle. Jos selaimesi on asetettu estämään evästeet, evästeaktivoidut nettisivut eivät tunnista sinua palatessasi nettisivulle uudestaan, minkä lisäksi tietyt nettisivun toiminnot voidaan menettää. Selaimesi help-toiminto kertoo, kuinka rajoittaa selaintasi hyväksymästä evästeitä.

Toisinaan solmimme kolmansien osapuolten kanssa sopimuksia evästeiden asettamisesta tietokoneesi kiintolevylle. Tällaiset kolmannet osapuolet ovat kanssamme sopimussuhteessa, joka vaatii heidän noudattavan tietosuojaselostettamme. Tietoihisi yhdistettyjä kolmansilta osapuolilta saatuja tietoja kohdellaan henkilötietoina.

Vaikka evästeet eivät yleensä sisällä henkilötietoja, jos olet antanut meille tietoja itsestäsi, saatamme pystyä yhdistämään rekisteröintitietosi evästeisiin tai muihin nettisivumme asettamiin seurantatyökaluihin tietokoneesi kovalevyllä. Evästeen yhdistäminen rekisteröintitietoihisi antaa meille mahdollisuuden tarjota laajempaa personointia ja paremman toimivuuden. Ilman evästeitä tämä ei ole mahdollista.

Osa liikekumppaneistamme voi käyttää sivustollamme evästeitä (esimerkiksi linkkejä sivuilleen). Emme halua, että liikekumppanimme käyttävät evästeitä asiakkaidemme toiminnan seuraamiseksi heidän poistuttua sivuiltamme. Emme kuitenkaan pysty täysin valvomaan sitä, kuinka liikekumppanimme käyttävät nettisivuillemme sijoitettuja evästeitä. Jos tietoosi tulee, että Zoetiksen liikekumppani on sijoittanut ei-toivotun evästeen kovalevyllesi, pyydämme ottamaan Zoetikseen yhteyttä, jotta voimme auttaa ongelman ratkaisemisessa.

Voimme myös hyödyntää muita seurantatyökaluja, kuten kuvaviittauksia (pixel-tags). Kuvaviittaukset, joita joskus kutsutaan verkkojäljitteiksi, toimivat vastaavalla tavalla kuin evästeet. Niiden pienestä koosta johtuen, ne eivät kuitenkaan ole näkyviä, vaikka niiden välityksellä siirretään tiettyjä tietoja palvelimillemme sivustomme personoimiseksi ja Zoetiksen eri sivustojen käytön seuraamiseksi.

Löydät lisätietoja evästekäytännöistämme tämän linkin takaa: [www.zoetis.fi/evastekaytanno.aspx].

Yksityisyyttä koskevat valintasi

Sinulle on saatettu tarjota mahdollisuutta tilata säännöllisiä tiedotteita tai markkinointi-sähköposteja Zoetikselta ja Zoetiksen yhteistyökumppaneilta rekisteröitymällä tiettyyn palveluun ja antamalla suostumuksesi jokaisen sellaisen palvelun osalta, jonka päätät tilata. Voit halutessasi ilmoittamalla lopettaa tiedotteiden tai markkinointisähköpostien tilaamisen, tai seurata sähköpostiin tai muuhun meiltä saamaasi tiedotusmateriaaliin liitettyjä ohjeita. Zoetis poistaa sinut viipymättä uutiskirjeen tai muun tilauksen postituslistalta.

Henkilötietojesi päivitys ja poisto sekä yhteydenotot Zoetikseen

Voit aina olla meihin yhteydessä, kun haluat: (i) pyytää pääsyä henkilötietoihisi, (ii) pyytää meitä poistamaan antamasi henkilötiedot järjestelmistämme, (iii) päivittää meille antamasi henkilötiedot, ja/tai (iv) muuttaa markkinointia koskevia toiveitasi ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen [privacy@zoetis.com] tai lähettämällä meille kirjeen osoitteeseen Zoetis Finland Oy, Tietokuja 4, 00330 Helsinki, tai soittamalla puhelimitse numeroon 010 336 7000 . Halutessasi voit myös päivittää tietosi kirjautumalla käyttäjätilillesi.

Valituksen tekeminen

Sinulla on oikeus tehdä valitus Zoetiksen suorittamasta henkilötietojesi käsittelystä tietosuojavaltuutetulle postiosoitteeseen PL 800, 00521 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@om.fi.

Zoetis Finland Oy

Tietosuojaseloste, päivitetty maaliskuussa 2020

OTA YHTEYTTÄ

Zoetis Finland Oy

Tietokuja 4

00330 Helsinki

Puh: 010 336 7000