Kiitos että hyväksyit evästeet.

Nyt voit piilottaa tämän viestin tai oppia lisää "evästeitä"

Finland

Itsehoitolääkkeet

Itsehoitolääkkeet

Voit ostaa useimmat koirien tai kissojen loishäätöön tarkoitetuista lääkkeistämme suoraan apteekista tai eläinlääkäriltä ilman reseptiä. Loishäätö on tärkeä osa jokaisen lemmikin perusterveydenhoitoa. Alta löydät tietoa itsehoitovalmisteistamme. 

Exproline

Exproline on koirille ja kissoille tarkoitettu valmiste ulkoloisten häätöön. Exproline häätää punkit eli puutiaiset, kirput ja väiveet hellästi ja helposti. Exprolinen etu muihin vastaaviin valmisteisiin on helppokäyttöinen ja lemmikille miellyttävä, pyöreäkärkinen annostelupipetti yhdistettynä edulliseen hintaan. Exproline annetaan lemmikin iholle. Pysyvän suojan varmistamiseksi käsittely uusitaan neljän viikon välein.

Canex

Canex on täsmälääke suomalaisen koiran sisäloisten häätöön. Canex häätää koiran yleisimmät sisäloiset – suolinkaisen ja hakamadon – tehokkaasti ja täsmällisesti. Pastamuotoinen Canex on helppo antaa ja kerta-annos riittää.

Cazitel

Cazitel on laajakirjoinen matolääke koiralle. Suosittelemme Cazitelia käytettäväksi koirille, jotka tarvitsevat tavallista laajempaa loishäätöä. Esimerkkejä ovat ulkomaille matkustavat koirat sekä metsästyskoirat. Cazitel on makutabletti, jonka annostus määräytyy koiran painokilojen mukaan. Kerta-annos riittää loishäätöön.

Mirrix

Mirrix on matolääke kissalle. Mirrix häätää tehokkaasti kissan suolinkaisen ja hakamadon. Pastamuotoinen Mirrix on helppo antaa, ja kerta-annos riittää.

OTA YHTEYTTÄ

Zoetis Finland Oy

Tietokuja 4

00330 Helsinki

Puh: 010 336 7000