Kiitos että hyväksyit evästeet.

Nyt voit piilottaa tämän viestin tai oppia lisää "evästeitä"

Finland

Kumppanit

Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ratkaisuja yksittäisten tuotteiden sijaan. Uskomme, että kykymme kuunnella asiakkaidemme tarpeita ja halumme ratkoa ongelmia yhdessä heidän kanssaan ovat avainasemassa tulevaisuutta rakennettaessa. Strategiset kumppanuudet auttavat meitä parantamaan ymmärrystämme eläinten terveydenhuollon haasteista ja parantamaan asemaamme tuotekehityksen etulinjassa.    

Avoimen innovaation malli

Kaiken kokoiset yritykset tarvitsevat yhteistyökumppaneita lääkekehityksen maailmassa. Yhdistämällä oman ammattitaitomme yhteistyökumppaniemme osaamiseen voimme edistää tiedettä ja eläinten terveydenhuoltoa.

Yhteistyö on luovuuden tukemista, vastuun jakoa ja uusien mahdollisuuksin etsintää tieteen saralla. Kumppanuudet mahdollistavat työskentelyn uusimman teknologian ja kansainvälisten huippuasiantuntijoiden kanssa. Yhteistyömallimme auttaa meitä ymmärtämään eläinlääketieteen suuria haasteita ja kehittämään niihin ratkaisuja. Yhdessä kumppaniemme kanssa tunnistamme ja kehitämme teknologioita, tutkimusmalleja, lääkkeitä ja rokotteita, jotka vastaavat nykyisiin ja tuleviin terveyshaasteisiin.      

OTA YHTEYTTÄ

Zoetis Finland Oy

Tietokuja 4

00330 Helsinki

Puh: 010 336 7000