Kiitos että hyväksyit evästeet.

Nyt voit piilottaa tämän viestin tai oppia lisää "evästeitä"

Finland

Toimitusjohtajan viesti

Hyvä asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, tervetuloa nettisivuillemme!

Zoetis Finland Oy on Suomessa toimiva, itsenäinen eläinlääkeyritys. Olemme osa kansainvälistä Zoetista, joka on ensimmäinen pörssiin listautunut eläinlääkeyritys maailmassa.

Emme kuitenkaan ole aivan uusi tekijä eläinlääkepuolella, sillä olemme toimineet jo 60 vuotta osana Pfizer-konsernia. Nyt toimimme ensimmäistä kertaa itsenäisenä yrityksenä.

Zoetis Finland Oy tuo eläinlääkäreiden ja muiden eläinten hyvinvoinnista huolehtivien tahojen käyttöön laajan valikoiman eläinlääkkeitä. Ne tuovat Suomessa päivittäin apua tuhansille erilaisista sairauksista kärsiville koirille, kissoille, naudoille, sioille ja hevosille. Osa valmisteistamme toimii suoraan sairauksien ennaltaehkäisyssä, kuten erilaiset eläinrokotteemme, ja osa auttaa eläinlääkäreitä diagnosoimaan, mistä sairaudesta eläimellä on kyse. Suurin osa valmisteistamme on erilaisten eläinsairauksien hoitoon tarkoitettuja reseptilääkkeitä, mutta osan voi ostaa suoraan apteekista tai eläinlääkäriasemalta ilman reseptiä.

Toimimme netissä myös osoitteessa www.drmouse.fi. Sivuilta löydät tietoa lemmikkieläinten terveydestä ja hyvinvoinnista, ja voit mm. esittää kysymyksiä kuukauden eläinlääkärille. Käy katsomassa!

Meillä on Suomessa erittäin osaava ja kokenut ryhmä eläinlääkealan ammattilaisia. Mikäli sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme. Löydät yhteystietomme tämän sivuston yhteystiedot-osiosta.

Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää ja kehittyä ja siksi otamme mielellämme vastaan palautettasi – koski se sitten toimintaamme tai vaikkapa näiden nettisivujen sisältöä. Ole siis rohkeasti yhteydessä!

 

Terveisin,

Outi Wilén

General Manager

Zoetis Finland Oy

 

OTA YHTEYTTÄ

Zoetis Finland Oy

Tietokuja 4

00330 Helsinki

Puh: 010 336 7000