Kiitos että hyväksyit evästeet.

Nyt voit piilottaa tämän viestin tai oppia lisää "evästeitä"

Finland

Tutkimus ja tuotekehitys

Zoetis kehittää terveydenhuollon ratkaisuja eläinten hyvinvoinnista huolehtivien ihmisten käyttöön. Tutkimus ja tuotekehitys ovat toimintamme ytimessä. Pyrimme ennakoimaan eläinlääkäreiden tarpeita ja kehittämään innovatiivisia valmisteita heidän työnsä tueksi.

Maailmanlaajuisen tutkijaverkostomme tavoitteena on parantaa nykyisiä valmisteitamme lisäämällä valmisteiden käyttötarkoituksia ja kohde-eläinlajeja, tuomalla valmisteita uusille markkinoille ja kehittämällä uusia valmistemuotoja vanhoista tuotteista. Pyrimme hyödyntämään maataloustieteen, lääketieteen ja bioteknologian uusimpia saavutuksia. Kykymme hyödyntää muilla aloilla tehtyjä keksintöjä yhdistettynä omaan tutkimukseemme ja tuotekehitykseemme mahdollistaa nopeamman, kustannustehokkaamman ja ennustettavamman tuotekehitysprosessin sekä pysyvämmän tuotekehitysputken kuin ihmislääkkeitä kehitettäessä.

Yhdistämme Zoetiksen sisäisen innovaation yhteistyöhön ulkoisten kumppanien kanssa. Tutkimuksemme kattaa useita eläinlajeja, terapia-alueita ja maantieteellisiä alueita. Tuotekehityksemme keskittyy eläinlääkkeiden, rokotteiden, geeniteknologian, diagnostiikan sekä biologisten laitteiden kehittämiseen.

Tutkijaverkosto

Zoetiksen tutkimus- ja tuotekehitysyksikköjen tieteelliset asiantuntijat edustavat monia tieteen ja eläinlääketieteen aloja. He hyödyntävät työssään huippuluokan tutkimuskeskuksia ja uusia teknologioita voidakseen tarjota kokonaisvaltaisia terveydenhuollon ratkaisuja eläinlääkäreiden ja muiden eläinten hyvinvoinnista huolehtivien käyttöön.

Tutkimus- ja tuotekehitysyksikkömme kansainvälinen keskus sijaitsee Kalamazoossa, Yhdysvalloissa. Tutkimusyksiköitämme on useissa  Yhdysvaltojen osavaltioissa, Belgiassa, Ranskassa, Espanjassa, Kanadassa, Australiassa, Brasiliassa, Intiassa ja Kiinassa.

Kansainvälisen verkostomme kautta voimme kuunnella asiakkaitamme maanosasta riippumatta, ja kehittää käytännöllisiä ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa. Toimintamme kaikissa maanosissa auttaa meitä reagoimaan nopeasti ja tehokkaasti, kun ennestään tuntemattomat tarttuvat taudit uhkaavat ihmisten ja eläinten terveyttä

OTA YHTEYTTÄ

Zoetis Finland Oy

Tietokuja 4

00330 Helsinki

Puh: 010 336 7000